Interior Design

Home Tour

Places

House in the Woods

My Home

Work

LiliHaloDecoration

THE BLOG

Zavirite u prvu Reserved home kolekciju

I'm

LILI

Surrounded by dreams and creativity, I'm a daydreamer turned interior designer. I find joy in crafting beautiful spaces and sharing the love. Welcome to my blog, a place for all things beautiful. 

TOP LINKS

PINTEREST

Instagram

Visit the Shop

FACEBOOK

Get The Guide

Here's a Stockholm Design Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape.






Get The Guide

Here's a Copenhagen Design Guide

The Design-Lovers Travel Guide to Copenhagen





Stigla je prva Reserved Home kolekcija! Uljepšaj svoj dom

Popularni high street brend Reserved odsada u ponudi ima i Home liniju, kao stvorenu za ljubitelje interijera. Cijela kolekcija izgleda odlično, i sigurna sam da će svaki kupac pronaći detalje za svoj dom jer nude toliko smjerova: romantični, minimalistički, klasični te specijalizirani za dječju sobu.

Dizajneri Reserved Home kolekcije obratili su posebnu pozornost na trendove. Cijelu kolekciju pogledajte online.

Reserved Home linija prati trendove u interijerima

U Reserved Home asortimanu možeš pronaći baš sve za uređenje doma, od sitnica za spavaću i dnevnu sobu do detalja za kuhinju i kupaonicu.

Ovo su neki od mojih favorita, efektni detalji za ljubitelje minimalističkog stila.

Kolekcija nudi toliko predivnih detalja za uređenje doma. Moj savjet je da napravite moodboard ugođaja koji želite postići, maknete iz prostora stvari koje vam više ne služe (poklonite, prodajte, pospremite), nemojte pretjerivati s dekoracijama, dovoljno je svega nekoliko pažljivo odabranih detalja. Ja sam sa svega nekoliko sitnica osvježila stan i pogledajte kako je lijepo. Uvijek će se istaknuti pročišćeni prostor s karakterom i divnim detaljima. – Lili

Reserved je poljski brend i uživa veliku popularnost otkad je stupio na hrvatsko tržište. Sigurna sam da će Home linija biti jednako tako dobro prihvaćena.

Pažljivo prate trendove i osmislili su nekoliko linija, vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe. Klasična linija je sofisticirana i elegantna, fokusira se na materijale poput mramora, na monokromatski izbor boja te klasične uzorke.

Nešto razigranija, romantična kolekcija pomoći će vam stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u domu zahvaljujući prirodnim materijalima, botaničkim uzorcima i pastelnim nijansama. Minimalistička kolekcija je pak ona koja u fokus stavlja funkcionalnost i osjećaj spokoja. Reserved Home u svojoj ponudi nudi i Premium kolekciju s nešto višim cijenama od ostatka linije, u kojoj ćete pronaći posteljinu, svjetiljke i različite dekorativne predmete.

Male stvari čine veliku promjenu u interijeru.

Kolaž inspiracije ili moodboard, najbolje je kreativno rješenje za uređenje interijera.

Složite košaricu proizvoda koji vam se dopadaju, to je dobar početak. Koliko vam se puta dogodilo da se zaljubite u neki predmet, ali niste sigurni kako će izgledati u vašem domu? Ubacite neke slike vašeg prostora, textura, boja vašeg interijera. Moodboard se sastoji od raznih elemenata koji zajedno tvore cjelinu i pomažu nam u definiranju stila uređenja. Male stvari čine veliku promjenu u interijeru, a Reserved Home ima baš dobar izbor. Oduševio me! Cijela kolekcija dostupna je online.

Fotografija i video Lidija Tomas Matijević

Work for Reserved Home

Read the Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, I'm Lili

I am a visual ninja, blogger, and interior designer deeply connected to emotions, guided by intuition, and finding inspiration in nature's tranquility as I weave stunning visuals in my studio.

as seen in:

column

The Blog Playlist

In The Mood For...

Interior Design

Home Tours

Places

Photography

Nature

Get The Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape and timeless design scene.
The Design-Lovers Travel Guide to Stockholm.

follow @lilihalodecoration

With a digital “paintbrush” I invest all of myself to create aesthetically appealing visuals and interiors. 

Follow along →

Let's connect →

Visual haven →