Interior Design

Home Tour

Places

House in the Woods

My Home

Work

LiliHaloDecoration

THE BLOG

Umjetnost Mikrocementa: Namještaj Marlot Baus

I'm

LILI

Surrounded by dreams and creativity, I'm a daydreamer turned interior designer. I find joy in crafting beautiful spaces and sharing the love. Welcome to my blog, a place for all things beautiful. 

TOP LINKS

PINTEREST

Instagram

Visit the Shop

FACEBOOK

Get The Guide

Here's a Stockholm Design Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape.






Get The Guide

Here's a Copenhagen Design Guide

The Design-Lovers Travel Guide to Copenhagen





Marlot Baus je tvrtka specijalizirana za ručnu izradu namještaja od materijala koji revolucionira dizajn interijera: mikrocementa. Ovaj materijal je lagan, ali izuzetno izdržljiv, što omogućava stvaranje organskih i zakrivljenih silueta koje su trenutno vrlo popularne.

Namještaj od mikrocementa predstavlja inovativan pristup u dizajnu interijera, nudeći moderne i estetski privlačne oblike koji istovremeno osiguravaju funkcionalnost i dugovječnost.

Primjene namještaja od mikrocementa

  • Stolovi: Mikrocement stolovi mogu biti u različitim oblicima i veličinama, često s minimalističkim dizajnom koji odgovara modernim interijerima.
  • Police i ormari: Ovi komadi namještaja mogu biti dizajnirani tako da se usklade s ostatkom prostora, pružajući elegantan i funkcionalan spremišni prostor.
  • Kupaonski namještaj: Mikrocement je izuzetno koristan za kupaonske površine poput umivaonika i radnih površina zbog svoje otpornosti na vlagu.
  • Kuhinjski elementi: Mikrocement može biti korišten za kuhinjske radne ploče, obloge i druge elemente, nudeći izdržljivost i estetsku privlačnost.

Namještaj od mikrocementa predstavlja moderni pristup u dizajnu interijera koji kombinira estetsku privlačnost s praktičnim prednostima. Njegova svestranost i izdržljivost čine ga popularnim izborom za mnoge suvremene domove i komercijalne prostore.

Marlot Baus: Umjetnost i Inovacija u Dizajnu Namještaja

Stilovi koje Marlot Baus nudi geometrijske oblike s organskim strukturama, kao i smirenije i čvrste komade dizajna koji unose eleganciju i prolazak vremena u svaki dom. Ovi komadi namještaja dizajnirani su tako da se kreću iz jedne prostorije u drugu i iz jedne kuće u drugu, ostajući u domovima za generacije koje dolaze. Pogledajte predivne fotografije koje predstavljaju kolekciju namještaja Marlot Baus. Svaki komad namještaja od Marlot Baus odabran je s namjerom da bude umjetničko djelo na kojem se može slaviti život. Riječ je o posebnom, ručno rađenom namještaju izgrađenom s najkvalitetnijim materijalima i vrhunskom izradom.

Umjetnički Komadi Namještaja od Mikrocementa za Vaš Dom

Svaki komad namještaja koji Marlot Baus nudi izrađen je u njihovoj radionici u La Llagosti, Barcelona. Svaki komad se dizajnira i izrađuje po mjeri, ekskluzivno za svakog kupca. Proizvodnja se odvija na zahtjev, bez držanja proizvoda na skladištu i bez sezonskih kolekcija.

Marlot Baus pažljivo istražuje suvremene i antikne komade namještaja iz različitih izvora kako bi stvorili vlastite jedinstvene modele. Svaki komad je pažljivo odabran zbog svog posebnog dizajna i bezvremenske ljepote. Tvrtka stalno traži namještaj širom svijeta koji može pretvoriti svaki prostor u pravo umjetničko djelo.

Marlot Baus Instagram, Website

Creative direction: Laura García 
Art direction & Styling: Claudia Longarte
Photo: Marina Denisova

Read the Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, I'm Lili

I am a visual ninja, blogger, and interior designer deeply connected to emotions, guided by intuition, and finding inspiration in nature's tranquility as I weave stunning visuals in my studio.

as seen in:

column

READ          LATEST

the

The Blog Playlist

In The Mood For...

Interior Design

Home Tours

Places

Photography

Nature

Get The Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape and timeless design scene.
The Design-Lovers Travel Guide to Stockholm.

follow @lilihalodecoration

With a digital “paintbrush” I invest all of myself to create aesthetically appealing visuals and interiors. 

Follow along →

Let's connect →

Visual haven →