Interior Design

Home Tour

Places

House in the Woods

My Home

Work

LiliHaloDecoration

THE BLOG

Fantastic Frank, Novo Doba Agencija za Nekretnine

I'm

LILI

Surrounded by dreams and creativity, I'm a daydreamer turned interior designer. I find joy in crafting beautiful spaces and sharing the love. Welcome to my blog, a place for all things beautiful. 

TOP LINKS

PINTEREST

Instagram

Visit the Shop

FACEBOOK

Get The Guide

Here's a Stockholm Design Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape.






Get The Guide

Here's a Copenhagen Design Guide

The Design-Lovers Travel Guide to Copenhagen





Agencija za nekretnine Fantastic Frank

Čini se da su raskošni dani nekretnina iza nas, barem na sjeveru Europe. Švedska agencija za nekretnine Fantastic Frank mijenja pravila igre inovativnim pristupom konvencionalnom svijetu posredovanja u prometu nekretnina, tretirajući svaki dom poput “usnule ljepotice”. Njihova misija je izmamiti potencijalni glamur svakog dosadnog kuta, i tako svaki centimetar njiihovog portfolija prikazuje vrhunsku preobrazbu.

Suradnja dizajn blogera, stilista, fotografa i agencije za siguran uspjeh

Model prodaje temelji se na suradnji posrednika, dizajnera interijera, blogera, stilista i fotografa. Vizualni fokus i kvalitetna usluga izdvajaju ih na tržištu od ostalih. Opremljeni timom modnih fotografa, arhitektonskih stilista i ponekim modelom, transformiraju nekad bezlične prostore u one koje nas ostavljaju bez daha. A-ha, baš tu želim živjeti! U interijer dodaju karakter i upečatljive detalje. Rezultati su uvijek neodoljivi, i unatoč tome što su njihove čuvene preobrazbe skupe, uvijek jamče prodaju po znatno višoj cijeni.

Njihova filozofija temelji se na jednostavnom aksiomu: nisu zainteresirani za stvaranje nečega što će se svidjeti većini kupaca. Zainteresirani su za stvaranje nečega što će jedna osoba obožavati jer na kraju dana, kuća ili stan može imati samo jednog vlasnika. Njihov posao stoga je pronaći tu jednu osobu i očarati je!

Njima je jasno da stan koji je na prodaju mora biti stiliziran i imati vrhunsku fotografiju. I tako su se ugledali na blogove o interijerima i često angažiraju baš blogere da im stiliziraju stanove.

Krenuli su sa radom 2010. godine u Stockholmu, malo iza mog početka s blogom. I zapravo ih pratim od samih početaka. Oduvijek su imali specifičan stil i način rada koji me uvijek iznova oduševi. Urede imaju u gradovima diljem Europe i USA. Prodaju nekretnina vode motom Inspire to Buy. Iskreno govoreći, vjerojatno su jedina agencija za nekretnine na svijetu koja djeluje na emocijama umjesto na hladnokrvnim poslovnim strategijama.

Fantastic Frank


Jasno vam je da imate posla s profesionalcima koji su postavili ljestvicu jako visoko. Odličan mi je naziv brenda, i cijeli identitet, grafike, web stranica, komunikacija…
WHO IS FRANK? You are fantastic. We are Frank.

Danas ću vam pokazati dva predivna interijera koji su bili na prodaju preko Fantastic Frank agencije.

Upplandsgatan 17 C – stan od 64m2

Odengatan 30 – stan od 43 m2

Read the Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, I'm Lili

I am a visual ninja, blogger, and interior designer deeply connected to emotions, guided by intuition, and finding inspiration in nature's tranquility as I weave stunning visuals in my studio.

as seen in:

column

The Blog Playlist

In The Mood For...

Interior Design

Home Tours

Places

Photography

Nature

Get The Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape and timeless design scene.
The Design-Lovers Travel Guide to Stockholm.

follow @lilihalodecoration

With a digital “paintbrush” I invest all of myself to create aesthetically appealing visuals and interiors. 

Follow along →

Let's connect →

Visual haven →