Interior Design

Home Tour

Places

House in the Woods

My Home

Work

LiliHaloDecoration

THE BLOG

Važnost brend fotografije, client work: Studijo

I'm

LILI

Surrounded by dreams and creativity, I'm a daydreamer turned interior designer. I find joy in crafting beautiful spaces and sharing the love. Welcome to my blog, a place for all things beautiful. 

TOP LINKS

PINTEREST

Instagram

Visit the Shop

FACEBOOK

Get The Guide

Here's a Stockholm Design Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape.






Get The Guide

Here's a Copenhagen Design Guide

The Design-Lovers Travel Guide to Copenhagen





Indentit brenda čine vizualni elementi

Kako napraviti brend koji se ističe na tržištu? Toliko je faktora. O tome smo govorili cijeli vikend na Lifestyle Portfolio Class u Motovunu. Branding podrazumjeva identitet, poruku koju šalje, strategiju, glas i brend fotografiju. Sami indentit čine vizualni elementi po kojima promatrač može odmah identificirat brend. Fotografije koje gledate napravila sam za hrvatski brend Studijo koji se bavi izradom tapeta. Koliko vas mi je pisalo kada sam samo na storijima na socialu podijelila neke od ovih fotografija. Odmah ste prepoznali brend. Od kvalitetnog proizvoda, pakiranja, nasmijanih lica osnivačice brenda Josipe Maras i njezinog snažnog ženskog tima.

Zašto je brend fotografija toliko važna

Fotografije brenda igraju ključnu ulogu u stvaranju prepoznatljivosti, privlačenju ciljane publike i komuniciranje vrijednosti brenda. Evo nekoliko ključnih razloga zašto je brend fotografija važna:

  1. Vizualni Identitet: Fotografije brenda pomažu stvaranju snažnog vizualnog identiteta. Kvalitetne, dosljedne i prepoznatljive slike pomažu ljudima da brzo povežu određene vizualne elemente s vašim brendom.
  2. Prilika za Pričanje Priče: Fotografije omogućuju brendu da ispriča svoju priču na vizualan način. Kroz slike, možete prenijeti vašu misiju, vrijednosti i jedinstvenost.
  3. Povezivanje s Publikom: Vizualni sadržaj ima moć povezivanja s emocijama publike. Kroz kvalitetne fotografije, brend može stvoriti emocionalnu vezu s potrošačima, stvarajući pozitivan dojam.
  4. Prodaja Proizvoda i Usluga: Dobro snimljene fotografije proizvoda mogu znatno poboljšati online prodaju. Potrošači često donose odluke o kupnji na temelju onoga što vide, pa je važno prikazati proizvode na način koji ih čini privlačnima i uvjerljivima.
  5. Diferencijacija od Konkurencije: Originalne fotografije brenda mogu pomoći u izdvajanju od konkurencije. Ako brend koristi autentične slike koje odražavaju njegovu jedinstvenost, to može privući pozornost potrošača.
  6. Povećava Prepoznatljivost: Kada brend koristi dosljedan stil i ton u svojim fotografijama, to doprinosi prepoznatljivosti. Ljudi brže prepoznaju brendove koji njeguju dosljednost u svojim vizualnim elementima.
  7. Komuniciranje Kvalitete: Kvalitetne fotografije signaliziraju profesionalizam i pažnju prema detaljima. To može poboljšati percepciju kvalitete proizvoda ili usluga koje brend nudi.

U konačnici, brend fotografija je ključni dio cjelokupne marketinške strategije. Ona pomaže brendu da komunicira s publikom na emocionalnoj razini, gradi povjerenje i ostavlja snažan dojam u svijesti potrošača.

Čarolija malih trenutaka zabilježenih kamerom

Pričala sam na Lifestyle Portfolio Class koliko volim candid fotografiju jer vidim lijepo svaki dan svuda oko sebe. Ne trebate tražiti prostor za snimanje i savršenu fotografiju. Možete je dobiti i u vašem malom zatrpanom studiju. Ljepota je uvijek svuda oko nas, ali dolazi iz naših očiju. Moramo je moći prepoznati i zabilježiti. Studijo se seli u veći prostor, brend je uspješan i raste i čestitam im od srca! Ali je lijepo imati za uspomenu ovaj mali i simpatičan prostor od kuda je sve i krenulo.

Lifestyle Portfolio Class edukacija je slijedeće godine u Makarskoj. Zato pratite web stranicu i social za više informacija i kako biste ulovili vaše mjesto na vrijeme po najnižoj cijeni.

A o ovom simpatičnom i uspješnom timu pročitajte više na Journal.hr.

Fotografija Lidija Tomas Matijević

Read the Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, I'm Lili

I am a visual ninja, blogger, and interior designer deeply connected to emotions, guided by intuition, and finding inspiration in nature's tranquility as I weave stunning visuals in my studio.

as seen in:

column

The Blog Playlist

In The Mood For...

Interior Design

Home Tours

Places

Photography

Nature

Get The Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape and timeless design scene.
The Design-Lovers Travel Guide to Stockholm.

follow @lilihalodecoration

With a digital “paintbrush” I invest all of myself to create aesthetically appealing visuals and interiors. 

Follow along →

Let's connect →

Visual haven →