Interior Design

Home Tour

Places

House in the Woods

My Home

Work

LiliHaloDecoration

THE BLOG

Artilleriet Store in Göteborg

I'm

LILI

Surrounded by dreams and creativity, I'm a daydreamer turned interior designer. I find joy in crafting beautiful spaces and sharing the love. Welcome to my blog, a place for all things beautiful. 

TOP LINKS

PINTEREST

Instagram

Visit the Shop

FACEBOOK

Get The Guide

Here's a Stockholm Design Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape.






Get The Guide

Here's a Copenhagen Design Guide

The Design-Lovers Travel Guide to Copenhagen





Danas ću vas upoznati s Artilleriet dućanom koji pratim dugi niz godina. Pripremite čaj, kavu, smoothie i uživajte. Dobrodošli u Artilleriet. Ovo je san snova za sve ljubitelje interijera i dobrog dizajna. Nalazi se u srcu Göteborga i nudi eklektičan izbor kućnog uređenja i dizajna.

Pripremila sam za vas predivnu selekciju fotografija iz samog dućana, te dva kolaža za inspiraciju s nekim od mojih omiljenih predmeta iz njihove ponude.

Sa širokim izborom namještaja, rasvjete, tekstila, tepiha, detalja pa sve do kozmetike za njegu kože, Artilleriet će vas oduševiti. Cijeli dućan je koncipiran kao izložba. Interijer se kontinuirano mijenja kako bi inspirirao kupce. Zavirite u slike koje sam pripremila za vas niže u blogu i sve će vam biti jasno.
Pažljivo biraju asortiman, mnogi predmeti su odabrani tijekom putovanja diljem svijeta, što znači da nose priču i misao. Artilleriet radi s poznatim robnim markama koje su prepoznate po svojim visokokvalitetnim proizvodima, ali smatra da je jednako važno ponuditi proizvode manje poznatih novih dobavljača s puno potencijala.  Njihov asortiman sastoji se od mješavine klasičnih, vintage i modernih proizvoda te inovativnog dizajna iz cijelog svijeta. Kako kažu sami osnivači “radimo s poznatim brendovima s priznatom visokom kvalitetom, i – jednako važno – s manje poznatim dobavljačima u usponu s velikim potencijalom.”

Odmah pored ove lokacije, nalazi se i At The Kitchen, isto dio Artilleriet dućana, ali specijalizirano baš za kuhinje. U ponudi nude ručno izrađene kuhinjske proizvode, posuđe i prekrasne svakodnevne predmete koji se mogu prenositi generacijama.  

Dok ste tamo, ne propustite priliku obnoviti i svoje kuhinjske elemente. Kuhinja se nalazi pored Artillerieta i nudi ručno izrađene kuhinjske proizvode, posuđe i prekrasne svakodnevne predmete koji se mogu prenositi generacijama.  

Artilleriet je od početka bio vrlo osoban projekt, dućan je vrlo usmjeren prema osobnom ukusu i željama vlasnika. Njihov cilj je ponuditi svijetu inspiraciju za stvaranje doma odabirom proizvoda i objekata koje zaista vole. Dom je gdje je srce, kažu vlasnici.

Vrijedi posjetiti i Gothenburg, lučki grad u Švedskoj, nepravedno je zapostavljena destinacija dizajna, zanata, mode i kreativne kulture. Nazivaju ga “malim Londonom”. Posvuda po gradu nalaze se mali neovisni dućani i butici koji posjećuje veliki broj posjetitelja u potrazi za nordijskim šarmom i stilom. Iz Zagreba imamo direktan let za Gothenburg. Vrijedi posjetiti ovaj divan grad.

Artilleriet , Magasinsgatan 19, Göteborg

Read the Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, I'm Lili

I am a visual ninja, blogger, and interior designer deeply connected to emotions, guided by intuition, and finding inspiration in nature's tranquility as I weave stunning visuals in my studio.

as seen in:

column

The Blog Playlist

In The Mood For...

Interior Design

Home Tours

Places

Photography

Nature

Get The Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape and timeless design scene.
The Design-Lovers Travel Guide to Stockholm.

follow @lilihalodecoration

With a digital “paintbrush” I invest all of myself to create aesthetically appealing visuals and interiors. 

Follow along →

Let's connect →

Visual haven →