Interior Design

Home Tour

Places

House in the Woods

My Home

Work

Uredenje stambenih prostora: Dizajner interijera Lidija Tomas Matijević minimalizam, estetika i funkcionalnost
LiliHaloDecoration

THE BLOG

Moll T8: Elegancija i Funkcionalnost u Vašem Radnom Prostoru

I'm

LILI

Surrounded by dreams and creativity, I'm a daydreamer turned interior designer. I find joy in crafting beautiful spaces and sharing the love. Welcome to my blog, a place for all things beautiful. 

TOP LINKS

PINTEREST

Instagram

Visit the Shop

FACEBOOK

Get The Guide

Here's a Stockholm Design Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape.






Get The Guide

Here's a Copenhagen Design Guide

The Design-Lovers Travel Guide to Copenhagen





Otkako sam postala freelancerica, uživam u slobodi koju imam da biram gdje ću raditi. Posljednjih godina, sve više ljudi shvaća prednosti rada od kuće, što je praksa koju sada mnogi poslodavci podržavaju. Rad od kuće može biti blagoslov za produktivnost iz mnogo razloga, a jedan od njih je upravo mir koji dom može pružiti.

Prednosti Rada od Kuće: Kako Mir i Prilagodljivost Povećavaju Učinkovitost

Produktivnost je veća kada radimo od kuće jer ima manje ometanja. Kod kuće imate potpunu kontrolu nad svojim radnim okruženjem. Možete prilagoditi temperaturu, svjetlost, pa čak i glazbu prema svojim preferencijama. Također, imate veću slobodu u organizaciji vremena, što omogućuje bolje iskorištavanje vremena i veću efikasnost. Rad od kuće također može smanjiti stres povezan s putovanjem do posla, komunikacijom s kolegama ili nadzorom nad radnim vremenom.

Jedan od problema s kojim sam se susretala na radnom mjestu je bio nedostatak kvalitetnog radnog stola. Uvijek sam imala problema s položajem tijela zbog neprilagođene visine stola, što je rezultiralo bolovima i umorom. Upravo zato je uspravno sjedenje i stol koji je podesiv po visini ključan za očuvanje zdravlja i povećanje produktivnosti na radnom mjestu.

Zašto je Uspravno Sjedenje Važno za Zdravlje: Uloga Podesivog Radnog Stola

Uspravno sjedenje podržava prirodnu krivulju kralježnice, smanjujući stres na leđima i vratu. Pravilno podešena visina stola omogućuje vam da sjedite u položaju koji potiče bolju cirkulaciju krvi, smanjujući rizik od problema poput oticanja nogu i umora mišića. Svaka osoba ima jedinstvene potrebe kada je u pitanju visina stola, stoga je važno imati stol koji je podesiv po visini kako biste mogli prilagoditi visinu stola prema svojim individualnim preferencijama i potrebama.

Podesiv stol omogućuje vam jednostavno promijeniti položaj tijela tijekom radnog dana. Možete sjediti, stajati ili čak raditi u polusjedećem položaju kako biste smanjili pritisak na određene dijelove tijela i poboljšali cirkulaciju.

Ukratko, uspravno sjedenje i stol koji je podesiv po visini ključni su za očuvanje zdravlja, smanjenje umora i povećanje produktivnosti na radnom mjestu. Investiranje u ergonomski dizajniran radni prostor može dugoročno koristiti vašem fizičkom i mentalnom zdravlju. I ja sam beskrajno sretna što doma imam MOLL T8 radni stol podesiv po visini.

Ergonomski Dizajn za Produktivnost: Kako Moll T8 Pomaže Očuvati Vaše Zdravlje

Moj prvi susret s Moll stolom bio je s modelom T7, o kojem sam dijelila svoje dojmove na blogu. No, nedavno sam dobila priliku isprobati nasljednika – Moll T8. I mogu reći da su moja očekivanja bila nadmašena.

Moll T8 stol nudi visokokvalitetni dizajn, prilagodljivost i izvrsnu izradu koja je postala prepoznatljiva za Moll proizvode. Površina stola izrađena je od posebnih materijala koji odbijaju otiske prstiju, čineći održavanje stola jednostavnim i estetski ugodnim. Ovaj puta sam odabrala površinu u boji drveta, toliko je divna i topla. Savršeno će se uklopiti u transformaciju našeg dnevnog okruženja i nadam se uskoro novoj kući.

Jednostavna prilagodljivost visine radnog stola

Jedna od ključnih prednosti Moll T8 stola je njegova sposobnost prilagodbe visine. S rasponom visine od 56 do 118 cm, ovaj stol omogućuje udoban rad kako za sjedenje tako i za stajanje. Za nas doma, gdje smo različitih visina, mogućnost podešavanja stola po visini je neizmjerno važna.

Dodatni prostor za pohranu i organizaciju

Uz Moll T8 dolazi i prostrana ladica za organizaciju naših stvari. No, ono što me posebno oduševilo jest stražnja ladica za organizaciju kablova. Kako se sve više naših uređaja oslanja na električnu energiju, ova funkcija pruža elegantno rješenje za održavanje radnog prostora urednim i organiziranim.

Moll T8: Elegancija i Funkcionalnost u Vašem Radnom Prostoru

Spoj dizajna s funkcionalnošću čini Moll T8 stolom izvanredan izbor za svakoga tko traži visoko kvalitetno rješenje za svoj radni prostor. Njegova prilagodljivost, izdržljivost i elegantan dizajn čine ga ne samo savršenim radnim stolom, već i atraktivnim komadom namještaja koji možete koristiti u različitim prostorima, poput dnevne sobe ili kao stolić za kavu. I uz 5-godišnje jamstvo kvalitete, možete biti sigurni da ste uložili u dugoročno kvalitetno rješenje.

MOLL je dostupan za kupnju kod nas u Hrvatskoj preko dućana Male stvari.

Model stola koji ja imam je T8 M black exclusive, radni stolac je S3 i L7 lampa.

Read the Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, I'm Lili

I am a visual ninja, blogger, and interior designer deeply connected to emotions, guided by intuition, and finding inspiration in nature's tranquility as I weave stunning visuals in my studio.

as seen in:

column

The Blog Playlist

In The Mood For...

Interior Design

Home Tours

Places

Photography

Nature

Get The Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape and timeless design scene.
The Design-Lovers Travel Guide to Stockholm.

follow @lilihalodecoration

With a digital “paintbrush” I invest all of myself to create aesthetically appealing visuals and interiors. 

Follow along →

Let's connect →

Visual haven →