Interior Design

Home Tour

Places

House in the Woods

My Home

Work

LiliHaloDecoration

THE BLOG

Nordijsko Ljeto: Beskonačna Dnevna Svjetlost i Ljepota Jednostavnosti

I'm

LILI

Surrounded by dreams and creativity, I'm a daydreamer turned interior designer. I find joy in crafting beautiful spaces and sharing the love. Welcome to my blog, a place for all things beautiful. 

TOP LINKS

PINTEREST

Instagram

Visit the Shop

FACEBOOK

Get The Guide

Here's a Stockholm Design Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape.


Get The Guide

Here's a Copenhagen Design Guide

The Design-Lovers Travel Guide to Copenhagen

Ljeto u nordijskim zemljama ima poseban šarm. “Beskonačno ljeto” nije samo fraza, već stvarnost koja se osjeti na ljetni solsticij kada sunce gotovo nikada ne zalazi. Ova nevjerojatna dnevna svjetlost donosi energiju, radost i priliku da iskoristimo svaki trenutak na otvorenom. Predivno je promatrati beskonačno ljeto kroz priče koje nam dolaze iz Frame.

Tako su divno prezentirali svoje artikle za uređenje doma i namještaj. Omiljene Tasca i Folding Flat stolac, KR-180 Daybed i mnoge druge artike možete vidjeti na ovim fotografijama.

Mogli smo vidjeti i nove projekte:

FRAMA Kantine x Bar Vitrine, Copenhagen

COLLAGE, suradnja između FRAMA-e i Toogood-a, istražuje sjecište umjetnosti, dizajna, hrane i ljudi – stvarajući prostor za razmjenu ideja.

Inspiraciju pronađite u polaganim danima i u uživanju u svakodnevnim trenucima. Zdravi obroci, zvuci radija u pozadini, i ljetne kuće na selu koje pozivaju na opuštanje, stvaraju savršenu atmosferu za bezbrižno popodne. Vrijeme se čini sporijim, a svaki trenutak donosi zadovoljstvo i mir.

FRAMA-ina filozofija minimalizma i povezanosti s prirodom nadahnjuje nas da cijenimo jednostavnost i ljepotu svakog trenutka. Inspiraciju pronalaze u svakodnevnom životu, ljudskom dodiru i zanatu koji dolazi iz prirode. I to je i moja inspiracija. Ne mogu vam opisati koliko mi srce titra na pomisao da ćemo imati kuću u prirodi.

FRAMA je brend iz Kopenhagena. U ovom blog postu možete zaviriti u njihove predivne prostore u Copenhagenu. Kreiraju minimalističke interijere po mjeri čovjeka, u suglasju s prirodom. Inspiracija su mi za svakodnevnicu i gradnju kuće. Nadam se da ćete uživati u nordijskom ljetu i pronaći inspiraciju u svakodnevnim trenucima baš kao i ja.

Read the Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, I'm Lili

I am a visual ninja, blogger, and interior designer deeply connected to emotions, guided by intuition, and finding inspiration in nature's tranquility as I weave stunning visuals in my studio.

as seen in:

column

The Blog Playlist

In The Mood For...

Interior Design

Home Tours

Places

Photography

Nature

Get The Guide

Discovering the artistic and design treasures within the city's creative landscape and timeless design scene.
The Design-Lovers Travel Guide to Stockholm.

follow @lilihalodecoration

With a digital “paintbrush” I invest all of myself to create aesthetically appealing visuals and interiors. 

Follow along →

Let's connect →

Visual haven →